Tarinaa minusta

Olen siis hieman yli 40v. mies, joka on pelannut jääkiekkoa yli 20v. ja muutenkin koittanut liikkua paljon.  Mutta nykyään perhe, eli lapset ja heidän harrastuksen vie lähes kaiken ajan ja oma tekeminen on jäänyt lähes täysin. 

Nyt kun tasavuosia tuli täyteen vuonna 2019, niin tarkoitus olisi ottaa myös omaa aikaa ja ruveta laittamaan taas itseään kuntoon, jotta myös jaksaminen arjessa paranisi. Nyt väsymys on koko ajan läsnä ja sitä vaan jämähtää sohvalle. 

Ajatuksena olisi ruveta juoksemaan, maastopyöräilemään, kehonpainoa harjoittelemaan ja jos jotenkin saan aikataulut sopimaan, niin kuntosalia olisi tarkoitus myös ottaa ohjelmaan. Meillä on myös koira, joka vaatii lenkitystä. Varmasti koiran kanssa lenkkeilystä on peruskuntoon myös hyötyä, mutta itselleni urheilu on sellaista, jossa on tekemisen meininki ja hengästyy kunnolla. 

Blogi osastoon tulen tarkemmin kertoilemaan mitä teen ja milloin. En siis vain harjoittelusta, vaan elämästä yleensäkin. Välillä voin ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin, jotka itseäni kiinnostaa, mutta silti pääpaino on tässä blogissa perheessä ja harjoittelussa. 

Youtubeen on tarkoitus alkaa kuvailemaan myös videomateriaalia treeneistä ja perheen kanssa touhuista. Pidemmän ajan tavoitteen kertoo varmasti sivuston nimikin. Eli jaksamisen  ja liikkeelle pääsyn jälkeen, kroppa olisi tarkoitus laittaa sellaiseen kuntoon, ettei ole enää sixpack hukassa. Tiedän entisenä urheilijana, että sixpack tulee laihduttamalla näkyviin, mutta en halua, että paino menee liian alhaiseksi. Vaan oma tavoitteeni on lisätä lihasta reilusti, jotta voi edes lähteä pudottamaan rasvoja. Tällä hetkellä mitat on suuruusluokkaa: pituus 172cm ja paino heittelee siellä 75-80kg. Eli niinkään mittoihin ei ole isompaa tarvetta saada muutosta, vaan muuttaa valkoista lihaa punaiseksi…

 

Uutta asiaa

Nyt kun ajat ovat muuttuneet koronan myötä, myös minun on tarvinnut lähteä muuttumaan ja kehittämään uusia haasteita.

Olen alkanut tekemään lisää pieniä verkkosivuja ja avustavia valokuvaustöitä sekä videokuvausta ja editointia on tullut myös tehtyä. Näitä projekteja olen tehnyt yhteistyössä Fotokatan kanssa. 

Fotokatan uudistetut kotisivut ovat hyvin pitkälle minun käsialaa, tietenkin toimeksiantajaa kuunnellen. Fotokatalle olen käynyt videoimassa erilaisia tilaisuuksia ja harjoitellut yritysten videokuvausta. Olen tehnyt fotokatan yritysasiakkaiden videoiden editoinnit alkaen vuodesta 2015 ja olen ollut mukana kuvaamassa osan videoista.

Koiran kanssa lenkillä, painoliivin kera...

yhteystiedot

Sähköposti

info@sixpackhukassa.fi