Kuljeta, Kustanna ja Kannusta

Tänään oli vuorossa kuljetus. Pojalla harjoitukset jääkiekon puitteissa ja kun omalla kylällä ei enään joukkuetta ole, niin käydään harjoittelemassa ja pelaamassa 30km päässä. Onneksi samassa joukkueessa pelaa 3 muuta poikaa samalta kylältä. niin kyytivuoroja ei osu kovin taajaan. Tietenkin peleissä saa olla talkoohommissa kuljetusten lisäksi. Harjoitukset on kolmesti viikossa, elokuulta aina huhtikuun alkuun ja pelejä n. 30 kpl kauden aikana, joten toimintaa riittää. Onneksi tänä ja viime kautena olen saanut keskittyä vain tähän katsomo puoleen. Kahden vaihtoaitiossa vietetyn vuoden jälkeen opin arvostamaan eri tavalla näitä vanhempia, jotka lähes talkoo mielessä valmentavat, huoltavat, johtavat juokkuetta tai muuten ovat aktiivisesti joukkueen päivittäisessä arjessa mukana. Sitten, kun meitä vanhempia on myös erittäin iso joukko, joka ei tajua tuon taivaallista niistä tehtävistä, mutta jaksavat olla valittamassa ja vaatimassa vaikka mitä. Annetaan kaikille rauha tehdä sitä omaa hommaansa. Jokainen vapaaehtoinen varmasti tekee pyyteettömästi parhaansa ja sen pitäisi jokaiselle riittää.

Keskeytynyt matka…

Minulla itsellä kuume on lähtenyt helpottaan, mutta vielä on yskää ja räkää liikenteessä enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Joten taas tämäkin kyytivuoro meni muiden, kuin liikunnallisten toimien muodossa. Sain ns. omaa aikaa ja pääsin hieman valokuvailemaan. Tosin ulkona käy sellainen tuuli, ettei toipilas kovin pitkään auton ulkopuolella viihdy. Mutta edes jotain.

Old School hashtag…

Ruokailut taas tänään ollut niin päin p… Aamupala väliin (vain kahvia), päiväruoka = lihapiirakkaa ja nakkeja ja töiden jälkeen ei ”kerennyt” kotona syömään, niin pakkohan oli itsensä sairastelun jälkeen palkita vielä Kotipitsan ruualla. Eli taas todennäköisesti sixpack on ainakin 3h rivakan lenkin verran kauemmin hukassa. Tietenkin osinhan se on vaan itselle helppoa perustella, kun sairastaa niin voi ottaa rennosti ja kai se osin niin meneekin, koska turha stressihän se kaikista pahin on… Vaikka kai ihminen on ohjelmoitu jotenkin erikoisesti, koska nyt on huono omatunto näistä syömisistä, vaikka en ole kenellekkään tilivelvollinen tai mitään syytä siihen ei ole.

Pidätkö tästä sivusta - Jaa se muillekkin

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *