Mennään metsään

Tänään oli sellainen päivä että, aamulle tuli lähdettyä koiran kanssa metsään kävelemään. Otin sitten GoPro kameran mukaan reissuun ja testasin uutta tuulisuojaa. Videon lisään jossain vaiheessa Youtube ja linkitän sitten tänne. Vielä en ole ehtinyt tekemään videon eteen yhtään mitään. Mutta otan sen heti seuraavaksi työn alle. Mielestäni nopealla kuuntelulla ääni oli erittäin hyvä, vaikka tuuli kävi melko voimakkaasti. Kuvahan tässä laitteessa on aina ollut hyvä. Minulle kyllä oli aivan uutta koittaa puhua kameralle, aiemmin olen pyrkynyt olemaan vain hiljaa, koska oma äänihän kuulustaa kuultunut aivan erilaiselta kuin, miltä se kuulostaa kun vain puhuu ilman äänittämistä.

Metsän lumo

Meillä on sellainen mukavuustekijä että, suoraan omasta pihasta pääsee metsäpolulle. Muutaman tien ylityksen jälkeen ollaankin jo paikallisella ulkoilureitillä. Tänään oli ensikerta talven jälkeen kun, pääsi sinne kävelemään, koska se on talvella vain hiihtäjien käytössä. Sinänsä harmi että, meitä jalanliikkujia ei olla lainkaan huomioitu. Samoin sielle menee käyttökieltoon maastopyöräily mahdollisuudet, koska hiihtoladut ja ne on senverran kapeat että, kaikkien on mahdotonta mahtua samalle väylälle. Ilmeisesti pakko ruveta talvisin hiihtämään niin voin päästä talvisinkin metsään liikkumaan. Tänään en mennyt varsinaista latupohjaa pitkin vaan, mahdollisuuksien mukaan menin puhtaita metäspolkuja. Koira tuntui nauttivan näistä pätkistä kaikista eniten ja kyllähän se huonokuntoiselle ulkonaliikkujalle tekee hyvää, kun on vaihteleva ja epätasainen maasto. Sitä ei myöskään koskaan voi liikaa korostaa miten hyvää omalle pääkopalle tekee kun, pääsee hiljaiseen metsään rauhoittumaan ja kuuntelemaan vain luonnon ääniä. Sykkeet kävit kuitenkin melko korkealla kun kävelin, alla hiukan dataa lenkistä.

Välipala hetki

Teimme yhdessä lasten kanssa välipalaksi ns. herkkujuomaa. Vapaasti suomennettuna kyseessä on rahkapohjainen smoothie. Pari purkkia maitorahkaa, pari banaania, mustikkaa, mansikkaa, puolukkaa, tyrnimehua ja maito sen mukaan että, koostumus tulee mukavaksi juomaksi. Tälläinen juoma on meillä lasten suurta herkkua ja maistuu se myös aikuisille ja taitaahan se olla myös melkotavalla terveellisempää kuin, lihapiirakka ja nakit välipalana. Joskus mietimme ettei taida olla paljon parempaa tapaa saada lapsia syömään, puolukkaa, tyrniä tai muita ei niin makeita marjoja. Päivällisellä kun söimme vielä anopin tuomia naudansisäfile suikaleita pippurilla maustettuna, niin tämän päivä ruokailut taitaa olla paljon paremmassa mallissa kuin useimmiten. Vielä kun muistaa olla illalla ratkeamatta herkkuihin.

Pidätkö tästä sivusta - Jaa se muillekkin

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *