Suunnitelmat muuttuu…

Kun kerroin tänään oli tarkoitus aloittaa treenaaminen. Toisin kävi. Viime viikolla meillä lapset oli kuume sairaana. Lauantaina samainen tauti iski sitten minuun. Yli 38 astetta kuumetta ei taida olla aivan optimaalisin tilanne aloittaa treenaamista. No nyt on sitten aikaa suunnitella itselle harjoitus ohjelmaa ja miettiä että miten projektia lähtee toteuttamaan. Itselleni suurin kysymys aina ollut että miten järki säilyy treenimäärissä. Vuosien saatossa muutamia kertoja koittanut ruveta harjoittelemaan mutta monesti mennyt yli eli lähes päivittäin tekemistä ja paikat ei ole saanut palautua. Jolloin loppu tulos ollut että joku paikka hajoaa.

Kovin olen suunnitellut että alkuun ottaisin aivan perus jutttuja. Kuten punnerrus eri variaatioita, leuanveto leveä myötäote ja sitte vatsoja eri muodoissa. Koiran kanssa kun kävely ei niin lenkistä mene niin siinä ole ajatellut hyödyntää painoliiviä ja ottaa kymmenestä kahteen lisää painoa niskaan niin johan sykkeen nousee ja tulee vähän tekemistä kävelyyn. Hiit treeni myös houkuttaa kaiken tämän kiireen keskellä. Mutta siinä on sellainen ettei aivan kylmiltään voi lähdeä repimään.

Myös youtube on nyt toiminnassa. siellä muutama video viime kesältä. Maastopyöräilyä ja yksi ulkotreeni. Koitetaan sinnekkin tuottaa lisää kamaa kun vain kunto antaa myöden.

Pidätkö tästä sivusta - Jaa se muillekkin

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *