Valoa ja liikettä

Käydään hivenen läpi loppu kevättä ja alku kesää. Meillä perhe herää aina valon myötä eloon kunnolla. Kun päivät pitenee niin ulkoilu on töiden jälkeen aivan erilaista kun aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Paljon on tullut touhuttua yksin ja perheen kanssa.

Sastamala ja Herra Hakkarainen

Käytiin pienempien tyttöjen kanssa Sastamalassa Kaalisaaren uimarannalla ja Herra Hakkaraisen talossa kesäkuun alussa. Vielä kun kelit olivat mitä mainioimmat. Lapset nauttivat suuresti ajasta isän kanssa ja siitä että tehtiin lähinnä niinkuin he halusivat. Tietenkin minun antamilla vaihtoehdoilla.

Ensin käytiin uimassa, vesi oli vielä niin kylmää että enemmän meni rannassa kävelyksi ja hiekkaleikkien touhuamiseen. Mutta hauskaa oli ja hiekka lensi ja kyllä molemmat kävivät pulahtamassa hieman enämmän mutta sitten iskikin heti vilun. Aikamme touhusimme hiekka leikkejä mutta sitten olikin jo vuorossa päivän odotetuin juttu siirtyminen Herra Hakaraisen talolle…

Herra Hakkarainen

Kaalisaaresta lähdimme kävellen kohti kauan odotettua taloa. Matkaa ei ole kuin joitan kilometrejä, matkahan meni nopeasti ja lähes joka talon kohdalla kysyttiin että onko se jo tämä talo jne. Ja lopultahan se oikea talo löytyi. Kaksi hyvin jännittynyttä pientä tyttöä astuivat ovesta sisään. Hienosti siellä otetaan asiakkaat vastaan. Kysyttiin että ollaanko ennen käyty ja kun vastasin että edellisestä käynnistä aikaa on reilusti, niin ystävällisesti meille kerrottiin hyvin tarkkaan mistä löydämme mitäkin. Oli avaruusmaailma, liikennepiha, linna ja paljon muuta.

Esittelyjen jälkeen juoksu jalkaa tutkimaan paikkoja. Paljon oli mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa…

Kuuma ilma teki sen että lapset viihtyivät ulkona ja sisällä vuoron perään. Sisällä oli kiva käydä vilvoittelemassa. ja ulkona aina välillä nauttimassa auringosta. Meiltä ainakin annetaan vahva suositus Sastamalasta löytyvälle Herra Hakkaraisen talolle. Meidän ohjelma meni uiminen sieltä Hakkaraisen taloon, sitten syömään, takaisin uimaan ja taas Hakkaraisen taloon. Talolla on mahdollista käydä samalla lipulla koko päivän ettei ole perinteistä syö täällä ökykallista ruokaa vaan voit lähteä syömään ja palata takaisin. Koko päivä mentiin melkoisella vauhdilla ja vielä ennen kotiin lähtöä poikettiin Laiturikahvilaan syömään jäätelöt. Sitten olikin kotiin lähdön aika ja eihän auto vielä edes ehtinyt kunnolla liikahtaa kun takapenkiltä kävi jo melkoinen kuorsaus.

oma treeni

Kesäkuussa tuli itse treenailtua n. 15h eli nyt on saatu jonkinmoinen tekemisen meininki hommiin. Moni puolisesti on koitettu mennä. On tehty kuntopiiriä, kävelty pitkiä palauttavia lenkkejä, Käyty maastossapyöräilemässä ja unohtamatta lasten kanssa yhdessä vietettyjä hetkiä ulkoliikunta paikoissa. Lasten kanssa on roikuttu, kiipeilty ja käyty myös urheilukentällä opettelemassa esim. pituushyppyä. Lasten kanssa on myös monia pyörälenkkejä tehtynä. Eli hauskaa yhdessä oloa ja siinä samalla hyötyliikunta… Maastopyörä lenkkejä on tullut kuvattua GoProlla, mutta erittäin heikolla menestyksellä… Kaksi kertaa loppunut akku melkein heti eli lähdetty tyhjällä akulla, kerran kiristin kameran liian löysälle ja kuvasin omaa kypärää. Kerran tuli ihan onnistunuttakin materiaalia. Prosentti ei niin hyvä mutta tekemällä kai sitä oppii. Ruokailut on myös pyritty siistimään, salaatti on ollut nyt paljon mukana ja proteiinia koitettu sisällyttää joka ruokailulle. Oma kunto mennyt selvästi eteenpäin vaikka pitkä on matka huippukuntoon vieläkin.

Loppu kesä juttu

Meille on tulossa uusi perheenjäsen eli vauhti tuskin tulee ainakaan putoamaan tässä perheessä. Siitä lisää seuralla kerran.

Pidätkö tästä sivusta - Jaa se muillekkin

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *